بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود

رئیس رژیم صهیونیستی به همراه مادر یک اسیر راهی واشنگتن می‌شود

رئیس رژیم صهیونیستی به همراه مادر یک اسیر راهی واشنگتن می‌شود رئیس رژیم صهیونیستی روز سه شنبه در سفری رسمی راهی واشنگتن می‌شود و در این سفر با تعدادی از مقامات آمریکایی به همراه مادر «هادر گلدن» اسیر صهیونیست نزد حماس، دیدار و در کنگره سخنرانی خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۴ - ۲۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 16
کد خبر: ۱۹۴۷۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ طبق بیانیه دفتر ریاست رژیم صهیونیستی، هرتزوگ در سخنرانی خود در کنگره به «تهدید‌های ایران» خواهد پرداخت. این دعوت از سوی نانسی پلوسی رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا صورت گرفته است.

این سفر در حالی صورت می‌گیرد که تنش در روابط میان دولت بایدن و کابینه بنیامین نتانیاهو به اوج خود رسیده است و بایدن همچنان از دعوت رسمی نتانیاهو به کاخ سفید برای گفتگو‌های دوره‌ای خودداری می‌کند.

هرتزوگ در کاخ سفید با بایدن دیدار خواهد کرد و انتظار می‌رود دو طرف درباره یک سری مسائل سیاسی، امنیتی و اقتصادی گفتگو کنند.

از سوی دیگر، این سفر در شرایطی صورت می‌گیرد که برخی نمایندگان آمریکایی اعلام کردند که سخنرانی اسحاق هرتزوگ رئیس رژیم صهیونیستی در جریان سفر به آمریکا را تحریم خواهند کرد.

اسکساندریا اوکاسیو کورتز، کوری بوش، جمال بومان و الهان عمر ۴ نماینده آمریکایی هستند که در اعتراض به جنایات رژیم صهیونیستی در حق ملت فلسطین سخنرانی روز چهارشنبه هرتزوگ در کنگره را تحریم می‌کنند.

کوری بوش گفت که «دولت اسرائیل مسئول برقراری نظامی آپارتاید و نژادپرست و نقض حقوق ملت فلسطین است».

وی افزود که کنگره نباید تریبونی برای رئیس رژیمی باشد که هیچ احترامی برای حقوق بشر قائل نیست. او گفت که هرگز در جلسه سخنرانی هرتزوگ حاضر نخواهد شد.

الهان عمر هم بیان کرد که هیچ دلیلی نمی‌بیند در جلسه سخنرانی رئیس رژیمی حاضر شود که او را تحریم کرده و رشیده طلیب (نماینده آمریکایی) را از دیدار با مادربزرگش در اراضی اشغالی محروم کرد.

وی گفت که هرتزوگ قرار است به نمایندگی از تندروترین و افراطی‌ترین دولت تاریخ رژیم صهیونیستی سخنرانی کند آن هم در شرایطی که کابینه نتانیاهو تصمیم به نابودی رویا‌های فلسطینیان در زمینه تشکیل کشور مستقل گرفته و میخ آخر را بر تابوت صلح و راهکار دوکشوری کوبیده است. / ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار